Secretarul general PPE, atac la guvern. Ce spune de Kovesi

Secretarul general PPE, atac la guvern. Ce spune de Kovesi

Secretarul general al Partidului Popular European,Antonio Lopez, o susține fățiș pe Kovesi pentru candidatura sa ca procuror-șef european si arunca sageti către guvern și spune că ţara trebuie să fie pe primul loc şi ideologia pe locul doi.

loading...

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, a cerut vineri Guvernului de la Bucureşti să sprijine „societatea civilă, profesioniştii”, respectiv candidatura Laurei Codruţa Kovesi la funcţia de procuror-şef al Parchetului European, el subliniind că ţara trebuie să fie pe primul loc şi ideologia pe locul doi.

„Atunci când PPE va deveni, aşa cum spun toate sondajele, primul partid din Parlamentul European, trebuie să vedem cum folosim această influenţă de către membrii PNL în PPE în cel mai bun interes al ţării. Avem un exemplu bun pentru colaborarea noastră – este vorba despre susţinerea doamnei Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef european. Este foarte important şi PPE, prin intermediul membrilor săi PNL, a fost conştient că sprijinim şi încurajăm un candidat foarte bun. Se pare că guvernul socialist din România nu gândeşte acelaşi lucru şi sunt în stare să meargă împotriva candidatului naţional. Nu am văzut asta niciodată în Spania, noi nu atacăm candidaţii pentru că sunt socialişti, populari şi aşa mai departe, îi sprijinim pentru că sunt candidaţi naţionali. (…)

loading...

Când vor pune socialiştii ţara pe primul loc şi ideologia pe locul doi? Îi întreb. Toţi trebuie să facem acelaşi lucru. UE trece acum printr-un moment foarte dificil şi cetăţenii se aşteaptă de la noi să punem ţara pe primul loc şi ideologia pe locul doi şi este foarte important să apărăm imaginea României la Bruxelles. De aceea, PPE are un angajament să ajute Preşedinţia română a Consiliului UE atâta vreme cât nu este folosită pentru campanie de către guvern, ci ca o adevărată reprezentare a tuturor cetăţenilor români. Cer din nou Guvernului să sprijine societatea civilă, profesioniştii. Preşedinţia română a Consiliului UE este, totuşi, şi o preşedinţie pentru români”, a declarat Antonio Lopez, într-o conferinţă de presă comună cu liderul PNL, Ludovic Orban.

loading...

2 thoughts on “Secretarul general PPE, atac la guvern. Ce spune de Kovesi

  1. Nu ne intereseaza ce spun coruptii, fascistii si idiotii din PPE…
    Au demonstrat, in repetate randuri, ca sunt contra Romaniei si poporului roman, ca vor ca Romania sa nu se dezvolte si poporul roman sa fie folosit ca sclav si cobai.

  2. Chiar nu mai avem romani care sa aiba demnitatea sa-i trimita la plimbare pe acesti idioti care vin in tara noastra si ne jignesc in halul asta ? Cu orice risc , trebuie sa li se spuna , sa se ocupe de neregulile din tara lor , sa aiba bunul simt sa se abtina intr-o tara straina , sa dea indicatii !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *