Rareș Bogdan sare ca ARS în apărarea lui Iohannis: Cei din PSD sunt pur si simplu cretini

Rareș Bogdan are nevoie de înțelegea noastră, a tuturor. Afectat că patronului îl tot pune pe liber, acesta suferă des de discursuri delirante. Interesant este că acesta nu mai este băgat în seamă cu ura lui față de PSD nici măcăr de cei mai fanatici rezistenți.

loading...

„Totusi, nu reusesc sa inteleg, cei din PSD sunt pur si simplu cretini, sau doar unii din PSD, multi rau(!!!!!) sunt extrem de cretini? Aceasta este intrebarea care ma chinuie in dimineata aceasta. Are cineva o idee despre cati cretini se afla totusi in acest partid devenit din ce in ce mai ridicol, cu ajutorul direct a reprezentantilor lor la varf? Oare poate cineva sa imi arate procentele de cretini, ticalosi, prosti si oameni de buna credinta din acest partid?”, a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a făcut câteva afirmații legate de președintel Klaus Iohannis și Germania nazistă dar și la adresa UE.

loading...

„Suntem într-o Uniune despre care, ca generic de spre uniuni, Bismark, cel care a unificat Germania, spunea că în orice alianță există un călăreț și un cal. Noi nici măcar nu suntem calul. Suntem măgarul de povară a unei structuri pe care din motive încă demagogice, deși lucrurile încep să se pună cu un cinism din ce în ce mai evident pe tapet, conduce o structură pe care, să fie foarte clar, n-o s-o putem influența niciodată. Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau pe care și dorește să li se subordoneze în întregime”, a declarat Bacalbașa, potrivit cetateanul.net.

Deputatul PSD susține că Uniunea Europeană a creat chiar un aparat de represiune împotriva României: „Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat”. Continuarea despre sistemul de represiune a UE vine de la sine: „De aici și MCV-ul care este o golănie ordinară, de aici este și banditismul neaceptării României în Spațiul Schengen”!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Marian Neacşu, primele DECLARAȚII, după trecerea la Pro România

Lovitură ZGUDUITOARE. Un jurnalist CELEBRU câștigă în fața DNA