Rareş Bogdan o intoarce ca la Ploiești, după ce i-a făcut ticăloşi pe liderii UE acum 3 ani

Rareş Bogdan o intoarce ca la Ploiești, după ce i-a făcut ticăloşi pe liderii UE acum 3 ani

Incepe sa fie jenant. Rareş Bogdan, cel care deschide lista PNL la europarlamentare, îi critica în urmă cu trei ani pe liderii europeni, spunând despre aceştia că sunt „ticăloşi şi mincinoşi”, când vine vor a de politicile de securitate. Pe 15 iulie 2016, jurnalistul Rareş Bogdan scris pe Facebook că liderii europeni sunt nişte „ticăloşi” care vor distruge Europa, în numele „politically correct”. Acum acesta si-a nuantat discursul.

loading...

„Nu mă dezic de trăirile şi convingerile mele. Le-am exprimat într-un moment oribil când la Nisa, de Ziua Franţei, un nebun a intrat cu un camion în mulţimea care sărbătorea pe Promenade des Anglais şi a ucis 86 de oameni. 10 erau copii. Europa trebuie să redevină un continent sigur, este casa noastră şi avem datoria să o apărăm. Liderii europeni au greşit când au subestimat ura. Dar suntem oameni raţionali şi învăţăm din greşeli. Greşelile ne umanizează. Suntem datori să nu le repetăm, dacă ne pasă de siguranţa copiilor pe care i-am adus pe lume.

Liderii Europei sunt obligaţi să reuşească să-şi protejeze cetăţenii, iar scăderea atacurilor teroriste din ultima perioadă arată că s-au speriat suficient de tare încât să acţioneze. Uniunea Europeană este puternică dacă rămâne unită şi este în stare să evalueze riscurile fără să pună mai presus câştigul de moment, financiar. Dacă nu o face, va plăti scump, iar banii din conturi nu vor şterge lacrimile copiilor rămaşi fără părinţi şi deznădejdea părinţilor rămaşi singuri”, a declarat Rareş Bogdan, pentru MEDIAFAX.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *