Dragnea, atac la Iohannis şi Cioloş: Leneşul de la Cotroceni ce face? Ciolos …

Dragnea, atac la Iohannis şi Cioloş: Leneşul de la Cotroceni ce face? Ciolos …

Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a atacat vineri, la Dâmboviţa, pe Klaus Iohannis, despre care spune că s-a gândit să blocheze bugetul în puţinele momente în care a vrut să facă ceva, în timp ce Dacian Cioloş a pregătit ţara „să fie din ce în ce mai jos, divizată”.

loading...

„Sigur prima data când s-a aprobat bugetul de stat, nu acum, prima oară, că leneşul ăla de la Cotroceni ce mai face când se trezeşte? Spune hai să le blochez bugetul. Tot ce se construieşte în toate satele din România în cele peste 3.000 de localităţi să se oprească”, a declarat Liviu Dragnea, la Dâmboviţa.

Preşedintele PSD a atacat şi declaraţiile Oanei Bogdan, membru în conducerea PLUS, referitoare la renunţarea benevolă la proprietate.

loading...

„Să se desfiinţeze proprietatea, mai spuneau cei de la USR. Ei spun ce vor să facă dacă vor lua România. Adică să nu mai fie proprietari oamenii, lucruri pentru care s-a murit. Să fim ce? Eventual chiriaşi în propria ţară şi poate şi sclavi. Adică să fim muncitori pe plantaţie pentru alţii. Tot ei au spus că vor desfiinţa legea salarizării. Tot ei spun că România nu poate susţine acest sistem de pensii şi Iohannis a spus asta de 100 de ori. Vor să blocheze programele de dezvoltare locală ca să facă ce din România? O ţară care era pregătită de Cioloş să fie din ce în ce mai jos, divizată, ca să fie apoi făcută cadou. Să nu mai existe lideri responsabili care să spună – nu, nu suntem de acord să vă dăm resursele noastre naturale pe degeaba. Să nu mai spună nimeni – avem dreptul să fim în acest colţ mic al nostru de ţară să fim respectaţi”, a mai spus Dragnea.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *