Denise Rifai, făcută PULBERE în propria emisiune / video

Tensiuni maxime la emisiunea „Talk News” de la Realitatea TV moderată de Denise Rifai. Problema bugetului și a banilor pentru copiii cu dizabilități a fost dezbătută cu spirite încinse între Denise Rifai și vicepreședintele ALDE Andrei Gerea. După ce a bocit pe tema bugetului, Gerea i-a spus Denisei că dacă se plânge până se rupe cămașa de pe ea de buget ar trebui ca Realitatea TV să-și plătească taxele și impozitele la stat.

loading...

Andrei Gerea: „De ce discutați despre buget atâta vreme cât nu vă plătiți dările către stat? Voi vă plângeți de buget? Păi ar trebui să vă plătiți taxele la stat.

Denise Rifai: Eu nu sunt ipocrită! Eu funcționez legal în sistemul unde dumneavoastră faceți legile. Nu poate să mă facă ipocrită că nu e corect ce spune!

loading...

Andrei Gerea: Au bani! Le dă Guvernul! Au alocații! Vor fi bani la primării! O să vedeți voi!

Denise Rifai: „Atacul pe care l-a făcut domnul Gerea acum dacă e corect el. Ce posibilitate am eu ca un angajat care îmi fac treaba și care plec acasă cu banii mei în formă netă, nu în formă brută, deci eu las angajatorului toți banii aferenți pentru tot ce datorez statului român. Forma de insolvență este o formă, prin care toate societățile comerciale le este permis să funcționeze. Eu ca jurnalist și ca om

Denise Rifai nu l-a mai lăsat să vorbească pe domnul Gerea și a spus furioasă: Vă rog frumos să nu mai vorbiți!

Denise Rifai, ”criză de isterie” după ce a fost întrebată de datoriile Realitatea TV

Denise Rifai, ”criză de isterie” după ce a fost întrebată de datoriile Realitatea TV. Sursa: Realitatea TV, emisiunea Talk News

Publicată de Fara Manipulare pe Luni, 11 februarie 2019

loading...

2 Comments

Leave a Reply
  1. Insolventa trebuie sa functioneze pe o perioda limitata de timp, in care societatea trebuie sa se redreseze. Prelungirea perioadei la infinit, creeaza concurenta neloiala in cadrul economiei de piata, fata de ceilalti competitori care isi platesc darile la stat ! Este mizerabil pentru RealitateaTV sa dea ei lectii de cinste, moralitate, anticoruptie ! Si tot in economia de piata, si in societatiile libere, cand angajatorul te pune in situatii ingrate, poti sa-i spui la revedere. In schimb Denis Rifai ramane acolo pentru ca-i place sa se balaceasca in mocirla ipocrizie !

  2. Daca avea demnitate si se stia curata, pleca de la postul TV dator cu peste 26 milioane de euro la bugetul tarii.
    Daca continua sa stea acolo si sa manance cacat atunci e complice la devalizarea bugetului tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dezvăluiri din interiorul Bruxelles-ului, despre Kovesi

Badea, întrebare CHEIE despre viața lui Iohannis, după ce acesta a vorbit de comunism și Revoluție