Cum vrea Rareș Bogdan să FENTEZE LEGEA

Cum vrea Rareș Bogdan să FENTEZE LEGEA

Realizatorul de televiziune Rareș Bogdan nu va mai avea emisiune la Realitatea TV, unde modera Jocuri de putere. Motivul ține de faptul că el este, oficial, candidatul PNL pentru alegerile Europarlamentare. Este primul pe lista PNL.

loading...

Calitatea de candidat este incompatibilă cu cea de moderator de televiziune, potrivit reglementărilor audiovizuale dar Rareș Bogdan s-a și gândit cum sa fenteze legea incat sa fie si  in politica dar si pe postul de televiziune care l-a consacrat si este asa de inteligent incat chiar el a spus modalitatea. Concret, acesta se gandeste sa sa fie invitat permanent, co-moderator, sau chiar sa realizeze un duplex, Bucuresti-Bruxelles.

„Nu parasesc presa. Daca voi ajunge la o intelegere cu PNL, nu voi face altceva decat sa mai urc o tribuna, de pe baricada pe care sunt acum. Nu abandonez baricada, nu abandonez cauza pentru care am luptat. Daca voi fi europarlamentar, voi avea program la Bruxelles de luni, pana miercuri. Si, in aceste conditii, voi discuta cu conducerea postului Realitatea TV si cu PNL ca joi si vineri sa fac emisiuni ca invitat permanent, co-moderator, si un duplex marti seara, Bucuresti-Bruxelles, cu mine timp de 4 ore in platoul de la Bruxelles. Fara minimum trei seri pe Realitatea TV nu plec”, a explicat Rareș Bogdan pentru realitatea.net.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *