Cristina Topescu: Cat mai multe voturi anti psd

Cristina Topescu: Cat mai multe voturi anti psd

Cristina Țopescu critică foarte dur Partidul Social Democrat și pe Liviu Dragnea. Ea a ieșit și în stradă la un protest antiguvernamental după o promisiune pe care i-a făcut-o lui Tudor Chirilă. Aceasta a dezvăluit o parte din planurile sale de vot la alegerile europarlamentare.

loading...

Reacția Cristinei Țopescu vine după anunțul lui Rareș Bogdan de a intra în politică. Fosta realizatoare TV este hotărâtă să acorde un vot anti PSD.

„Se pare că Rareș s-a hotarat sa deschida lista PNL. Doamne ajuta! Ieșim la vot toți și, sa speram, cat mai multe voturi anti psd!” este mesajul Cristinei Țopescu.

loading...

 

loading...

4 thoughts on “Cristina Topescu: Cat mai multe voturi anti psd

  1. Când noi stăteam la coadă pt tacâmuri,matale Cristina mâncai mușchi și banane că de…tata avea relații cu Secu.
    Mai bine taci dracu’ sau vrei locul lui Rareș? Curvăsărie totală la televiziunea asta!

  2. Cine e Cristina Țopescu?De ce ar asculta cineva de această nimeni?Un om care judecă nu va accepta niciodată sfatul cuiva…Dacă nu are o părere deja formată,e destul în Campania electorală să urmărească dezbaterile televizate…În timp mi-am format o „”Camera a Lorzilor”””, unde Cristian Țopescu a intrat printre primii…Greșa și el ca price om,nu era perfect ca ăștia de acum.În secunda următoare:mă scuzați,rectific….Cristina? E un nimeni,care nu acceptă poziția de „”nimeni””.Pentru a fi cineva,ai nevoie de ceva talent și multă muncă…Păstrează-ți simpatiile pentru time,le avem și noi pe ale noastre…

  3. PNL-ul ar trebui sa se axeze pe faptele sale bune,pe un program bun, nu pe un vot negativ, asta conform obiceiului. Să deschizi lista cu anriromanul Rareș Bogdan e o alta găselniță gen alegerile locale, ultimele din Bucuresti să zicem, unde au pierdut cu brio tot. A castigat Firuta plus alți 6 figuranti!! Bravo PNL, esti un adevarat cadavru politic în putrefacție!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *