Bacalbașa și Pleșoianu îl STRIVESC pe Rareș Bogdan de la Tribuna Parlamentului

Bacalbașa și Pleșoianu îl STRIVESC pe Rareș Bogdan de la Tribuna Parlamentului

Nicolae Bacalbașa vrea reintroducerea calmoniei în codul penal pentru pedepsirea lui Rareș Bogdan. Iată ce a spus deputatul PSD, Nicolae Bacalbașa de la tribuna Camerei Deputaților:

loading...

„Eu, personal cred că măsura luată împotriva postului Realitatea TV a fost tardivă, incompletă și arată o protecție din partea CNA-ului a acestui post care este hulganic, subversic și încearcă să lovească în ordinea constituțională din România. Acum câteva zile, la acest post, domnul să-i zicem totuși domn… Rareș Bogdan a îndemnat public ca persoana de la Galați cu care făceam o emisiune să-mi zdrobească mie capul cu masa sau cu scaunul. Asta deși am fost deja agresat în parcul Izvor. E filmat totul. (…) Problema esențială este greșeala uriașă care s-a făcut în momentul în care a fost dezincriminată calomnia și agresiunea verbală în presă. La ora actuala, ce se întâmplă în acest moment în presă,” a spus Bacalbașa.

Rareș Bogdan a fost atacat de deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, de la tribuna Parlamentului. Liviu Pleșoianu susține că postul de televiziune Realitatea TV folosește aproape în fiecare seară sloganul nazist „ciuma roșie”. De asemenea, Pleşoianu a mai spus, ironizându-l pe jurnalistul Rareş Bogdan că televiziunea unde acesta este angajat este amendată din cauză că acesta îşi arată şosetele pe care este inscripţionat un mesaj anti-PSD.

loading...

„Mă opun ca Realitatea TV să fie amendată atunci când în timpul emisiunii Rareș Bogdan își arată șosetele cu „M**e PSD”. La Realitatea TV se folosește aproape în fiecare seară sloganul nazist ‘ciuma roșie’. Ciuma Roșie e un slogan nazist inventat de Goebbels. Măcar pentru asta aș vrea să nu fie niciodată amendată Realitatea TV.

De asemenea, aș vrea să protestez împotriva faptului că CNA amendează Realitatea TV atunci când Rareș Bogdan spune că PSD nu poate să organizeze un miting mare pentru că ar trebui să-i aducă pe toți în scaune cu rotile. Foarte rău să fie amendat Rareș Bogdan pentru aceste afirmații. Mai presus de toate, sunt împotriva amenzilor acordate Realitatea TV de către CNA pentru că s-a votat bugetul, iar presa independentă este supusă unui atac, deoarece de la SRI au fost reduse bugetele. Este un atac împotriva presei independente și atunci să vii cu amenzi din partea CNA este deja prea mult,” a spus Liviu Pleșoianu de la Tribuna Camerei Deputaților.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *