Politica

Rareș Bogdan, prins în CORZI de Ciutacu. Rareș a vrut să dea cu poșeta

Spread the love

Momente interesante la Romania TV. Jurnalistu Victor Ciutacu i-a amintit lui Rareș Bogdan ce promisiune i-a făcut în campania electorală, pe care încă nu o au pe lista scurtă reprezentanții PNL. Pe baza acestei promisiuni mulți i-au votat pe liberali si ulterior s-au aratat dezamagiti ca a  fost doar o promisiune.

loading...

Rareș Bogdan vorbea despre respectarea promisiunilor electorale, într-o intervenție telefonică la România TV, moment în care Victor Ciutacu i-a spus: ”Apropo de respectat promisiuni electorale, d-le Bogdan. Astăzi am primit ca o palmă eu, personal. Mi-ați promis, vreme de câteva luni de zile, că se termină cu pensiile speciale și astăzi aflu de la dvs. că trebuie să vă mai votăm o dată și-n 2020 pentru treaba asta? Aveți proiect de lege al dlui Teodorovici de impozitare a lor. Ce vă ține?”.

Prim-vicepreședintele PNL a răspuns că ”noi am anunțat astăzi că vom face asumare pe legea recursului compensatoriu, pe OUG 114, pe corecție, pe o mulțime de promisiuni din campanie și că, în momentul acesta, se studiază inclusiv chestiunea legată de pensiile speciale. Dacă dl Teodorovici sau altcineva a anunțat că miercuri se discută în Parlament acest lucru, nimeni nu spune… Eu n-am încredere în domniile lor că, într-adevăr, și-au schimbat atitudinea față de pensiile speciale”.

loading...

”Rareș, dar eu am încredere în tine. Mi-ai promis mie că le tai pensiile speciale” a subliniat Victor Ciutacu. Batistuță a dat din colț în colț. ”Nu putem s-o facem de pe o zi pe alta, am venit la putere acum trei săptămâni, tot ceea ce am promis în campania electorală vom pune în aplicare, absolut tot” a răspuns Rareș Bogdan.

Eugen Teodorovici a explicat, la același post de televiziune, că proiectul său cu privire la tăierea pensiilor speciale are toate avizele necesare, e trecut de Senat și se află pe masa Camerei Deputaților.

Citiți: Condamnat DEFINITIV, numit secretar general adjunct în Guvernul Orban

Citiți: Tudose, DECIZIA MOMENTULUI legată de PSD. Declarația ZILEI

Citiți: Mirel Palada a spart GEAMURILE Ambasadei Suediei

Citiți: Ce pregătește PNL. Cum vor fi DISTRUȘI până la sfârșit

loading...


Leave a Response