Politica

Orban simte gustul #Rezist. Primul protest. LISTA revendicărilor

Spread the love

Pe 5 decembrie 2019, în Piața Victoriei, va avea loc un protest – pentru alegeri în două tururi și pentru alegeri anticipate. Sunt doar două puncte din lista revendicarilor. Există și amenințări din partea #Rezist.  ”Placuța suedeză nu este lipită de psd și ciuma roșie se poate decolora ușor in galben”, au anunțat aceștia.

loading...

”Distribuiți sa ajunga mesajul și la clasa politică. Ne vedem joi de la orele 16.00 in fața Guvernului. Vineri este ultima zi cand Guvernul poate da oug sau asumare pe tema alegerilor locale in 2 tururi. Mesaj de 10mp să se vadă clar ce poate duce psd sub 10 %. Fără baronii locali psd este mort, asta o spun toți politologii. PNL, dovediți ce ați promis in opoziție, sperăm că nu a reinviat usl-ul. Placuța suedeză nu este lipită de psd și ciuma roșie se poate decolora ușor in galben”, se arată pe o pagina administrata de Sandu Matei.

”Acesta scrie si despre revendicările pe care le au tinerii frumosi si liberi: Au trecut peste 7 saptamani de la picarea Guvernului psd si cel care a coordonat regia din 10 August ocupa inca aceasta functie. Carmen Dan nu este deranjata de procurori privind 10 August dar si pentru ca a dat ordin Jandarmilor sa dea sute de amenzi abuzive protestatarilor pt a ne hartui si intimida.

loading...

Sper ca PNL sa nu ne ia de prosti si mai sper ca nu au uitat ce le-am transmis face to face in campaniile electorale (la varful conducerii)
NU UITATI, cu psd doar ne-am antrenat, voi daca ne dezamagiti, toate jignirile primite de la psd-isti si nu numai in 1.000 zile de proteste se vor intoarce inzecit impotriva voastra.

NU voi ati distrus psd si azi Guvernati datorita insistentei civice care a facut ca Dragnea si psd sa faca multe greseli. Miscarea civica prin definitie este APOLITICA si nu poate fi manevrata de niciun politician, idiotii utili si fariseii se exclud singuri. ATENTIE, eu Sandu Matei va mai dau 7 saptamani sa;

-schimbati conducerile Jandarmeriei numite de Guvernul psd, din toate judetele,
-judecarea cu jeleritate a dosarului 10 August,
-anchetarea lui Carmen Dan pentru Politie Politica asupra protestatarilor,
-demararea REALA a demersurilor pentru alegeri ANTICIPATE,

-oug pentru ALEGERI IN 2 TURURI LA LOCALE sau semnarea unui protocol cu usr-plus si pmp pentru candidati comuni.
V-am girat, am luptat, ati castigat…noi doar pierdem in continuare timp prin instante sa ne ,,pansam ranile,, abuzurilor.
Nu cred ca va doriti sa schimbam ciuma rosie in ciuma galbena, daca ne pornim, va ducem si pe voi la minimu istoric…JUR ! (sa nu credeti ca nu stiu cine sta in spatele incercarilor de anihilare a mea in virtual) tic tac”, se arată pe pagina menționată. Foto: Anda-Ignat

Citiți: Condamnat DEFINITIV, numit secretar general adjunct în Guvernul Orban

Citiți: Tudose, DECIZIA MOMENTULUI legată de PSD. Declarația ZILEI

Citiți: Mirel Palada a spart GEAMURILE Ambasadei Suediei

Citiți: Ce pregătește PNL. Cum vor fi DISTRUȘI până la sfârșit

loading...


Leave a Response