Actualitate

Ne-a luat Mama Dracului. De ce se ocupă Kovesi

Spread the love

S-a dus dracului Europa asta. Rareș Bogdan a făcut un anunț legat de Laura Codruța Kovesi. Dacă repeta experimentul românesc, intrega UE se va transforma în Uniunea Pușcăriilor. De amintit ca si acum se dau achitari rasunatoare de pe vremea dosarelor deschise de DNA-ul condus de Kovesi.

loading...

„BREAKING NEWS: Kovesi, invitată să se implice în strategia europeană anticorupție. Avem azi la Parlamentul European un eveniment deosebit. Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului UE (EPPO), ne va prezenta, în Comisia LIBE, cum vede elaborarea unei strategii a Uniunii Europene în privința luptei anticorupție și a crimei organizate.

Cunoașteți termenii corupție – grup infracțional organizat, nu? Bun! Europa vrea să le combată mai articulat și să găsească instrumente mai eficiente, căci infractorii găsesc rapid cum să eludeze legea. Și au resurse enorme.

loading...

Așa că instituțiile europene au de gând să întocmească o strategie prin care să oprească, de pildă, drenarea banilor contribuabililor în zone cenușii”, a scris, marți, 3 decembrie, Rareș Bogdan pe contul lui de Facebook.

„Alături de doamna Kovesi mai sunt câțiva „grei”: vicepreședintele CE responsabil cu lupta anticorupție, șefa Europol, procurori antimafia din mai multe țări, unul dintre șefii Eurojust. Evenimentul începe la 15, ora Belgiei, cu o mică introducere în temă făcută de Juan Fernando Lopez Aguilar, președintele Comisiei”, a precizat europarlamentarul PNL.

Citiți: Condamnat DEFINITIV, numit secretar general adjunct în Guvernul Orban

Citiți: Tudose, DECIZIA MOMENTULUI legată de PSD. Declarația ZILEI

Citiți: Mirel Palada a spart GEAMURILE Ambasadei Suediei

Citiți: Ce pregătește PNL. Cum vor fi DISTRUȘI până la sfârșit

loading...


Leave a Response