Politica

Iohannis, SOMAT de #Rezist: Ticălosule! Ți-ai dat mâna cu Ciuma. Dacă mai faci …

Foto: ziare.com
Spread the love

Fostul premier Adrian Năstase a fost invitat la recepţia de 1 Decembrie organizată de Administraţia Prezidenţială la Palatul Cotroceni. Este pentru prima dată când fostul lider al PSD participă la un eveniment organizat de echipa preşedintelui Iohannis. Adrian Năstase a fost invitat conform legii, fostul premier fiind deţinător al Ordinului Naţional Steaua României în grad de Mare Cruce, ceea ce atrage automat şi invitarea sa, scrie adevarul.ro.

loading...

Simpatizanții #Rezist au luat foc după ce ”Ciuma Roșie” a fost la Cotroceni. Criticile s-au îndreptat către președintele Klaus Iohannis, care până acum nu a avut parte palme răsunătoare din parte tinerilor frumoși și liberi.

”Ticălosule! Ți-ai dat mâna cu Ciuma Roșie. Am crezut în tine. Ce caută Adrian Năstase acolo? Dacă mai faci asta..să te aștepți la proteste”, a spus revoltat un internaut. ”Ți-am dat votul degeaba. Ești nemernic. Se vede clar că în spatele camerelor esti prieten cu pesediștii. Ne-ai pacalist sa ne iei votul. Ce prost am fost sa cred intr-un om ca tine”, a scris altul.

loading...

Adrian Năstase a fost decorat în 2002, pe atunci premier al României, de către președintele Ion Iliescu cu Ordinul Naţional „Steaua României“ în grad de Mare Cruce „pentru întreaga activitate pusă în slujba promovării şi dezvoltării României, pentru competenţa şi abnegaţia dovedite în actul guvernării“.

La recepția de la Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis a ținut un discurs în care a declarat că Ziua Naţională a României este cea mai emoţionantă sărbătoare a naţiunii române şi un simbol al libertăţii.

Tefeliștii sunt supărați și că președintele Klaus Iohannis a semnat un decret de avansare în grad a lui Ștefan Săvulescu, unul dintre șefii din poliție implicat în coordonarea intervenției din 10 august 2018. Prin decretul 978 din 28 noiembrie 2019, președintele i-a acordat gradul de chestor de poliție, la propunerea ministrului Afacerilor Interne, comisarului șef de poliție Săvulescu Ionel-Ștefan.
Potrivit surselor Libertatea, acesta era directorul general al Direcției Generale de management Operațional din cadrul Ministerului de Interne pe 10 august și a fost implicat direct în coordonarea intervenției din Piața Victoriei.

 

Citiți: Condamnat DEFINITIV, numit secretar general adjunct în Guvernul Orban

Citiți: Tudose, DECIZIA MOMENTULUI legată de PSD. Declarația ZILEI

Citiți: Mirel Palada a spart GEAMURILE Ambasadei Suediei

Citiți: Ce pregătește PNL. Cum vor fi DISTRUȘI până la sfârșit

loading...


Leave a Response