Justitie

Ingrid Mocanu: Cine plătește pentru suferința noastră? Aaaa, nimeni?

Spread the love

Mizeria umană nu are limite. O nouă lovitură pentru DNA și pentru procurorul Emilian Eva. După ani întregi de procese, medicul Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor și rector UMF Iași, a fost ACHITAT DEFINITIV. Întrebarea pusă de doamna avocat Ingrid Mocanu este una simplă dar cu un răspuns dezamăgitor.

loading...

”Prof.dr. Vasile Astărăstoae, achitat de Curtea de Apel Suceava, de un complet extrem de corect. După ani și ani în care a fost târât pe nedrept prin procese nedrepte, după ce i-a fost distrusă cariera, a înfrânt Sistemul. Sigur, nicio problemă, vor spune haștagii. Ei și familiile lor stau la căldurică și nu le pasă. Doar Dumnezeu și cei ce au trăit așa ceva pot înțelege ce se întâmplă în sufletului unui om care trece prin asta.

Nu vreți voi, măi politrucii lu’ Pește Prăjit să trăiți asta și după aia să urlați pe străzi și prin palate? Cine plătește pentru suferința noastră? Aaaa, nimeni? Păi atunci nu vă este rușine să deschideți gura? Știm răspunsul: NU 😔”, a scris avocata Ingrid Mocanu.

loading...

Informația a fost prezentată, luni, și de Mihai Gâdea, la Sinteza zilei:

„După 10 ani de zile de procese, rectorul Astărăstoae, cel care a condus Colegiul Medicilor din România, este achitat definitiv. Întrebarea este ce se întâmplă cu cei care au făcut aceste dosare la comandă, ce se întâmplă cu procurorul Eva și cu cei care dădeau comenzile?

Procurorul Eva a fost, la un moment dat, arestat preventiv pentru o serie întreagă de infracțiuni grave și în mod șocant a fost condamnat doar la închisoare cu suspendare, în condițiile în care infracțiunile pentru care era suspicionat și apoi era pus sub învinuire și trimis în judecată, erau extrem de grave.

Și întrebarea legitimă este nu cumva a fost un fel de avertisment să nu vorbească despre cea mai neagră perioadă din istoria magistraturii din România? Nu cumva a fost un fel de înțelegere – ‘îți dăm cu suspendare, iar tu nu vorbești absolut nimic'”,a spus Mihai Gâdea.

Citiți: Condamnat DEFINITIV, numit secretar general adjunct în Guvernul Orban

Citiți: Tudose, DECIZIA MOMENTULUI legată de PSD. Declarația ZILEI

Citiți: Mirel Palada a spart GEAMURILE Ambasadei Suediei

Citiți: Ce pregătește PNL. Cum vor fi DISTRUȘI până la sfârșit

loading...


Leave a Response