Actualitate

Gheorghe Dincă, dus de urgenţă la medic

Spread the love

Gheorghe Dincă, aflat în prezent în arestul central, a acuzat probleme la ochi şi a fost dus la oftalmolog pentru un control amăninţit, au declarat surse citate de România TV.

loading...

Gheorghe Dincă se află în arest de la sfârşitul lunii iulie, după ce a recunoscut că ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Dincă le-a mărtusit procurorilor că le-a răpit, sechestrat şi ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie.

După ce le-ar fi ucis, Gheorghe Dincă a spus că le-a ars trupurile într-un butoi metalic din curtea lui Dincă din Caracal. În urma cercetărilor, anchetatorii au găsit, în butoiul invocat de Dincă, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au indicat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

loading...

Despre trupul Luizei, Gheorghe Dincă a povestit iniţial că l-a aruncat de pe un pod în Dunăre. Apoi, a revenit asupra declaraţiei şi a spus că l-a ars şi a aruncat resturile în liziera unei păduri de lîngă Caracal. Anchetatorii au ridicat din locul indicat de Dincă mai multe fragmente osoase şi cenuşă, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu. În acest context, procurorii DIICOT au cerut ajutorul FBI pentru stabilirea ADN-ului în cazul probelor ridicate din lizieră.

Recent, Gheorghe Dincă a fost mutat în arestul central din Bucureşti.

Citiți: Condamnat DEFINITIV, numit secretar general adjunct în Guvernul Orban

Citiți: Tudose, DECIZIA MOMENTULUI legată de PSD. Declarația ZILEI

Citiți: Mirel Palada a spart GEAMURILE Ambasadei Suediei

Citiți: Ce pregătește PNL. Cum vor fi DISTRUȘI până la sfârșit

loading...


Leave a Response