Politica

Cum TACE MEDIA după ce Iohannis a fost HUIDUIT. Avem imaginile

Spread the love

Klaus Iohannis a fost huidiut la Parada de Ziua Națională. Unde regăsiți această știre? Nicaieri! Totul a fost ascuns sub preș. La o simplă căutare pe Google puteti vedea clar ca nu apare. O singura publicație centrala a relatat iar la scurt timp si-a sters articolul. Ce scrie economistul Dan Diaoconu si mai jos momentul cand a fost huiduit seful statului.

loading...

”Media e la fel de vândută ca-n Interbelic. Nimeni n-a relatat despre momentul în care un om din public, spre sfârşitul momentului de reculegere, l-a acuzat pe Plăvan că e trădător. Nimeni, absolut nimeni n-a spus o vorbă.

Toţi au ars-o că e reconciliere, că nu s-a huiduit, în condiţiile în care Plăvanul a fost huiduit încă de când a sosit. S-a dat ordin pe unitate să se transmită doar pozitiv. C-aşa e când ocupantul îţi pune căluşul în gură.

loading...

Intrăm în cea mai neagră perioadă a istoriei noastre. S-a întors totul cu fundu-n sus: albul e negru, negrul e alb. Şi toată lumea îl iubeşte pe „măreţul conducător”. Să vedeţi acum cult al personalităţii!”, a scris economistul Dan Diaconu.

Citiți: Condamnat DEFINITIV, numit secretar general adjunct în Guvernul Orban

Citiți: Tudose, DECIZIA MOMENTULUI legată de PSD. Declarația ZILEI

Citiți: Mirel Palada a spart GEAMURILE Ambasadei Suediei

Citiți: Ce pregătește PNL. Cum vor fi DISTRUȘI până la sfârșit

loading...


Leave a Response