Politica

Cine a intrat în Guvern. Gafă COLOSALĂ. Legătura cu zeci de morți

Spread the love

Timișoareanul Valeriu Lupu, membru PMP, a fost numit, ieri, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, în guvernul condus de liberalul Ludovic Orban. Lupu a avut suportul deputatului Cornel Sămărtinean. Claudiu Manda publică pe pagina de socializare ceva cutremurător.

loading...

”Profesionistii liberali numai unu si unu. A tunat si i-a adunat, zice o vorba din popor. ”Luați de-aici România Normală! Noul secretar de stat de la Ministerul Transporturilor este fostul patron al companiei Banat Air. Un avion al acesteia s-a prăbușit acum 24 de ani la Verona, pentru că nu i s-a permis degivrarea aripilor. 49 de morți. A doua cea mai mare tragedie aviatică românească de după 90.

Cum era aia? În locul amantelor și pilelor, numai competenți!” – Radu Herjeu.

loading...

“Lupu a fost dat în judecată de toate rudele celor morţi în accident, după ce autorităţile italiene au concluzionat că de vină a fost chiar Va­le­­riu Lupu, cel care nu a apro­bat plata pentru degivrarea avionului înainte de decolare.

Preţul zgârceniei: 50 de morţi pentru o degivrare ce costă 500 de euro. Tot din cauză că Lupu nu a res­pectat această procedură, directorul gene­ral şi cel adjunct ai aeroportului din Verona zac şi acum în puş­că­rie, pentru că i-au permis lui Lupu să se joace de-a pilotajul extreme”, scria Jurnaluil Naţional pe data de 28 noiembrie 2010.

Va­le­­riu Lupu, drept la replică

Citiți: Condamnat DEFINITIV, numit secretar general adjunct în Guvernul Orban

Citiți: Tudose, DECIZIA MOMENTULUI legată de PSD. Declarația ZILEI

Citiți: Mirel Palada a spart GEAMURILE Ambasadei Suediei

Citiți: Ce pregătește PNL. Cum vor fi DISTRUȘI până la sfârșit

loading...


Leave a Response